In de administratie is een bankkoppeling actief, maar ik zie geen mutaties verschijnen.

Antwoord:

Dit kan worden veroorzaakt door het volgende:

1. De mutatie afschriften moeten nog geïmporteerd worden via het menu Financieel | Bank en Kas| Afschriften | Import. Overigens kan je via het menu Administratienaam | Instellingen op het tabblad Financieel instellen dat de mutatie afschriften automatisch worden geïmporteerd.
  2. Er is een import mislukt. Om dit te bekijken en op te lossen navigeer je naar het menu Financieel | Bank en Kas | Afschriften | Logboek voor automatisch importeren. Hier zal een afschrift te zien zijn van een bepaalde importdatum met de status mislukt. Aan de hand van de fout kan je zien waarom de import is mislukt. Als dit probleem ( bijv. geen periode aanwezig (vaak bij jaarovergang een rede) is opgelost kan je het afschrift opnieuw laten importeren. De rest volgt dan ook.