Hoe kan ik ons klantnummer of het klantnummer van mijn klant in Exact Online achterhalen?

Oplossing:

Het klantnummer kan je in Exact online terugvinden via het menu Gebruikersnaam | Mijn Exact Online.  Het klantnummer staat links in het scherm vermeld.

Op dezelfde manier kan je het klantnummer bij Exact Online van je klant achterhalen. Hiervoor open je eerst de (externe) administratie van de klant, bijvoorbeeld via het menu Accountancy | Administraties | Overzicht en navigeert naar het menu Mijn gebruikersnaam | Mijn Exact Online.